Fira med festliga födelsedagstårtor

Finns det något festligare än en riktigt fin födelsedagstårta? Tårtor blir alla människor glada av och det finns alltid en anledning att fira, födelsedagen inte minst! En god och kul designad tårta gör festen ännu trevligare och födelsedagsbarnet känner sig extra firat!

Nu kan du skapa din egna födelsedagstårta online med några enkla klick, och det finns nästan ingenting som är omöjligt. Du kan välja färg, form och smak och du kan utsmycka den med allt mellan himmel och jord. En fantasifull enhörning där hornet skjuter upp ur tårtan, en gulsvart hockeypuck eller ett knasigt foto från skoltiden är bara några exempel på hur du kan utforma din tårta!

Till småttingarna

Barn älskar födelsedagskalas och tårtan är alltid själva höjdpunkten. Genom att ge ditt barn en tårta som är helt designad efter dess intressen och idoler kommer du verkligen bli den populäraste personen i hela världen. Superhjältar och sagofigurer, foton och favoritfärger – du väljer och vrakar mellan massor av olika motiv. Små killar brukar älska traktortårtor eller tårtor med grävmaskiner, och tjejerna gillar ofta Disneyprinsessor och lejonet Simba.

Alla barn älskar också djur, Nalle Puh och Minions, för att inte tala om foton på sig själva. Överraska de små genom att låta dem klä ut sig till sin största idol och ta foton på dem och gör sedan överraskningen dubbel genom att ge dem en födelsedagstårta med just den bilden!

Tonåringarna

Tonåringar tycker ofta att allt är pinsamt och att kalas är fåniga, men å andra sidan blir de extremt upprymda av sina favoritidoler. Ge dem en cool tårta med Justin Bieber, Black Pink eller Ariana Grande och få dem att erkänna att det trots allt kan vara ganska kul att fylla år. Har du en hårdrockande tonårsknodd? Ge dem en Black Sabbath tårta som är svart på utsidan och illröd på insidan! Gillar dina tonåringar smink och mode? Vad kan vara bättre än en designertårta med en högklackad sko och bling bling?

För vänner, kollegor och andra vuxna

Även vuxna människor tycker att det är kul att bli firade och en god födelsedagstårta går alltid hem. Överraska med en tårta med ett foto från barnåren eller en kul bild från den senaste firmafesten. Ge din älskade en hjärtformad tårta med en bild på er båda i mitten, eller ge Game of Thrones fanset en riktig draktårta. Ska ni fira Pride dagen på jobbet när en kollega har födelsedag? Sjung ”Ja må han leva” medan regnbågstårtan kommer fram! Möjligheterna är oändliga men de gläder alltid mottagaren.

Gör det enkelt för dig själv

Genom att välja motiv och skicka in dina bilder kan du snabbt och enkelt få precis den födelsedagstårta du vill ha och du kommer garanterat få ett smaskigt bakverk som både är gott och kul att titta på. Du kan få tårtan levererad till ytterdörren och det finns till och med en express-service om det skulle behövas. Gör dig själv och den som ska firas en riktig tjänst genom att bjuda på en fin och festlig födelsedagstårta!