5# tips på hur du lyfter din outfit med rätt smink och smycken

Det är roligt och kreativt att skapa en snygg outfit. Med rätt sminkning och smycken kan du skapa en fräsch look även med kläder som hängt med ett tag. Du kan enkelt lyfta din outfit med små och enkla medel. Här kommer 5# tips på hur du skapar din ultimata look med rätt smink och smycken.

Skön och snygg vardag

Det är skönt att stiga upp på morgonen och kunna sätta på sig ett par snygga kläder och veta om att man kommer se bra ut under dagen. Även den regnigaste måndagen kan bli rolig med en riktigt snygg outfit. Lite lyx i vardagslivet. Grunden för att se och känna sig snygg är alltid att vara ren och att ha tagit hand om både hår och hud. Använd schampon och balsam som passar din hårtyp och gå regelbundet till frisören. En ny frisyr kan också vara nödvändig ibland, särskilt om du haft samma frisyr under en längre tid. Att ha insmord hy är också en härlig känsla. Köp allt du behöver för hår, kroppsvård och skönhet hos Apohem, så har du grunden för att alltid se snygg ut.

1# Sminka naturligt

Ett smart sätt att alltid se fräsch ut är genom att du sminkar dig naturligt. Istället för att alltid ”se” sminkad ut, så satsar du på att se superfräsch ut. Använd concealer för att minimera blemmor och mörka ringar under ögonen. Lägg sedan på ett tunt lager med browzer, så att du ser solkysst ut. Du kan använda browzer året om, men använd bara lite vintertid. Målet är att sminka dig så att du ser ”osminkad” ut, som om du är naturligt fräsch. Du kan också använda lite rouge på kinderna, om du behöver mer färg. Denna sminkning ger dig en naturlig fräschör och fungerar på alla arbetsplatser. Den passar också till alla kläder och de flesta tillfällen.

2# Hitta ditt läppstift

Om du vill ha mer färg i vardagen hittar du ett läppstift som både lyfter ditt ”ansikte” och dina kläder. Tänk på att hålla dig till nyanser som passar både din hudton och dina kläder, istället för nyanser som råkar vara på modet. Ett snyggt rött läppstift kan lyfta vilken outfit som helst.

3# Roliga nagellack

Om du älskar naturfärger eller nästan alltid går i jeans och svart tröja eller har liknande ”uniform”, kan du lyfta din outfit med roliga nagellack. Våga testa olika färger och färgkombinationer. Det är rent av roligare att dricka kaffe eller te på jobbet eller i skolan med ett par snygga naglar som håller i den vita eller svarta muggen.

4# Armband

Det är många som glömmer att bära armband. Armband kan göra den enklaste eller tråkigaste klänning eller kofta snygg. Köp snygga armband i en stil som du gillar och bära dem till vardags. Du kan antingen satsa på flera armband i pärlor och mycket färg, eller stilrena silver- eller guldarmband som ger din outfit stil. För att alltid kunna skapa en snygg outfit bör du ha olika slags armband som du kan variera mellan.

5# Örhängen

Örhängen är lite som nagellack: de kan både vara snygga och roliga. Du bör ha ett par snygga och enkla örhängen med bara en pärla i ditt smyckeskrin. Stilrena örhängen fungerar alltid, oavsett tillställning. Du bör också satsa på större örhängen med en personlig touche, både för fest och för att lyfta din look i vardagen.